Kies voor verandering!

“Change our Fiberboards” wil bosbeheerders en producenten van houten plaatmaterialen overtuigen om meer FSC gecertificeerde hout en plaatmaterialen aan te bieden en zo in te gaan op de vraag naar FSC gecertificeerde materialen.

Momenteel is er een tekort aan FSC gecertificeerde producten in de plaatverwerkende sector. Door zich te engageren in deze campagne en de noden van uw bedrijf te registreren toont u aan de verwerkers en bosbeheerders aan dat er wezenlijke vraag is naar FSC gecertificeerde plaatmaterialen. Samen kunnen we een positieve verandering verwezenlijken!

Indien u zich wil engageren in deze campagne, dan kan u kiezen om uw bedrijfsnaam op te nemen in de lijst van geregistreerde bedrijven. 

U kan ook kiezen om de campagne anoniem te steunen. U kan deze keuze maken nadat u zich hieronder geregistreerd heeft. Al uw andere gegevens die u invert blijven strikt confidentieel. 


Registreer vandaag !

Om deze campagne tot een succes te maken, hebben we uw medewerking nodig.
Gelieve de noden van uw bedrijf op vlak van FSC gecertificeerde plaatmaterialen hieronder te definiëren.
De deadline voor registratie is 1 maart 2013.
Klik hier om het inschrijfformulier te openen.


“We worden geconfronteerd met een beperkt aanbod aan FSC gecertificeerde plaatmaterialen beschikbaar op de markt. Dit is een probleem omdat meer en meer bedrijven FSC gecertificeerde plaatmaterialen nodig hebben in hun producties. Wij onderschrijven deze campagne omdat we deze huidige situatie willen wijzigen, door duidelijk aan te tonen aan producenten en boseigenaren dat er een marktpotentieel is voor FSC gecertificeerde plaatmaterialen. Via onze registratie engageren we ons tot het aankopen van de door ons opgegeven volumes plaatmaterialen, in de veronderstelling dat deze beschikbaar zijn wanneer we ze nodig gaan hebben, en dit in de nodige volumes en kwaliteiten aan een voor ons aanvaardbare prijs.”

Engagement

Dit is de verklaring dat u / uw bedrijf verbindt zich ertoe om zich registreren.


Uw bedrijf

Gebruik dit formulier om ons te laten weten wie je bent en waar je vandaan komt.


Legal Disclaimer: Alle door u opgegeven informatie blijft strikt confidentieel en wordt veilig gesteld door FSC Denmark. Specifieke informatie, zoals de cijfers die u opgeeft, worden enkel gesommeerd gebruikt en enkel deze gesommeerde cijfers worden publiek gemaakt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld en worden niet gecommuniceerd op een manier die ze herleidbaar maakt tot uw bedrijf.