Dit engagement gør en forskel

Kampagnen “Change Our Fiberboards” skal få skovejere og producenter af træfiberplader til at udbyde flere FSC-certificerede produkter i deres sortiment.

På nuværende tidspunkt er der mangel i udbuddet af FSC-certificerede produkter inden for træpladebranchen. Ved at engagere sig i kampagnen og udfylde registreringsskemaet nedenfor viser du producenter og skovejere, at der er en reel efterspørgsel på FSC-certificerede pladematerialer. Sammen kan vi gøre en forskel!

Hvis du støtter kampagnen, kan du vælge at gøre dit virksomhedsnavn synligt på listen over støttende virksomheder.

Du kan også vælge at støtte kampagnen anonymt. Du bliver bedt om at tage stilling til dette, når du registrerer dig nedenfor. Bemærk, at alle andre indtastede oplysninger forbliver fortrolige.


Registrer dig i dag!

For at gøre denne kampagne til en succes har vi brug for dit engagement. Angiv din virksomheds behov for FSC-certificerede træpladeprodukter nedenfor.
Sidste frist for tilmelding er den 1. marts 2013.
Klik her for at åbne tilmeldingsblanketten nedenfor.


”Vi oplever et begrænset udbud af FSC-certificerede træfiberplader på markedet. Dette er et problem, idet flere og flere virksomheder efterspørger FSC-certificerede pladematerialer til deres slutprodukter. Vi engagerer os i denne kampagne, fordi vi ønsker at ændre den nuværende situation og vise producenterne og skovejerne markedspotentialet i at udbyde FSC-certificerede træfiberplader. Med denne registrering forpligter vi os til at købe den mængde af FSC-certificerede træfiberplader, som vi anfører, dog med det forbehold at vi kan få den mængde og kvalitet, vi ønsker, til en pris, vi finder acceptabel.”

Erklæring

Dette er erklæringen, som du/din virksomhed forpligter sig til ved registrering.


Din virksomhed

Udfyld felterne og oplys os om, hvem du er, og hvor du kommer fra.


Legal Disclaimer: Alle oplysninger angivet i forbindelse med registreringen er fortrolige og vil blive opbevaret af FSC Danmark. Specifikke oplysninger såsom tal, der viser jeres efterspørgsel på træfiberplader, vil kun blive brugt til at beregne den samlede efterspørgsel, og vil ikke blive delt med tredjepart eller blive direkte knyttet til en bestemt virksomhed. Kun de overordnede tal vil blive offentliggjort.